Det er nå reisen starter

Vi er Even og Mari. Kjærester, reisekompanjonger og livsledsagere. Vi digger å reise og bruker mye av fritiden vår på å planlegge neste tur.  Med bryllupsplaner, sparing og et samlivsbrudd for et par år siden gikk forholdet vårt nesten i vasken etter 12 år.

Vi bestemte oss for å prøve ut forholdet vårt på nytt og brukte oppsparte bryllupspenger på en reise jorden rundt på 90 dager. Vi synes det var ganske smart, og vel investerte penger. Nye impulser, og masse lærdom plukket vi med oss på veien. For oss funka det fint, og i fare for at det høres voldsomt klisjéaktig ut, ble gnisten tent igjen.

Så i oktober 2017 kom blidfisen vår, Alba, til verden. Med nytt medlem og sjef i i reisefølget blir det helt klart andre reisebehov og krav til reisene våre enn det vi er vant til. Men det trenger likevel ikke sette en stopper for reiselysten vår. Vi håper dere har lyst til å bli med oss på eventyr og lese våre tips til store og små reiser. Bli inspirert til å ta med barna på tur. God lesing 😊

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s